Ugens menu

Ugens menu

Hovedretter

Stegte Havtaskekæber

med hummer-bisque, kartoffel ecrasees, perleløg og courgetter

200 kr

Suppe af Ristede Rodfrugter

 med hjemmelavet jordskokkechips

165 kr

Tatar med Cognac

Estragonmayo og Jordskokkechips

135 kr

Moules-Frites

Med kokosmælk og chili

165 kr

Eller prøv vores "Delebræt"

Kokkens udvalg af småretter (8 forskellige)

2 personer 600 kr

Forretter

Lakserilette

95 kr

Hønse-salat

Med Trøffel

80 kr

Trøffelost

70 kr

Padron Peber

65 kr

Friteret smelt-fisk

Med Dip

50 kr

Friteret Kulmule

105 kr

Grillet Artiskok Blomst

65 kr

Små retter

Pate m. Trøffel og Cava

65 kr

Rodfrugte fritter

65 kr

Ostebrædt

115 kr

Pølsebræt

120 kr

Stegt Chorizo

65 kr

Pil selv rejer

90 kr

Lammekrone m. grønt

115 kr

Sortfodsskinke

80 kr

Chefs salat

65 kr

Friteret kammusling

95 kr

Hønse-salat m. trøffel

80 kr

Lakserilette

95 kr

Trøffelost

70 kr

Padron peber

65 kr

Friterede smelt-fisk m. dip

50 kr

Grillet Artiskok Blomst

65 kr

Desserter

Ugens Dessert

Creme brûlée
samt
Chokolademousse, bær og hvid chokolade-sejl

60 kr

Snacks

Salte Mandler

30 kr

Oliven

30 kr

Jordskokkechips

30 kr